lauantai 29. maaliskuuta 2014

Monster High -kokoelmien täydennyksiä!

Kuten keräilijän arkeen kuuluu, kokoelmat laajenevat kuin itsekseen. Mistä lie johtuukaan. Yritän nyt ryhdistäytyä ja raportoida tavaramäärän karttumisesta tänne blogiin hieman useammin myös monsterieni osalta. Mattel ei sinänsä yhtään säästele, vaan pukkaa markkinoille monsteria sellaisella tahdilla, ettei perässä pysy. Yhtään nälkää ei myöskään hillitse hengailu kansainvälisillä monsterifoorumeilla, joilla kaikki muutkin hullut oleilevat...

Alas, tässä ensi alkuun joitain uusimmista hankinnoistani.

Päädyin lupauksistani huolimatta jotenkin kummassa ostamaan itselleni vielä yhden Scaris-nuken edellisten viiden nukkeni jatkoksi. Minua yhtään tuntevat tietävät heti, että kyseessä oli tietysti suuresti ihailemani Scaris-Frankie, koska Frankiet ovat rakkaus jne. Syynä kaikkeen olivat Lekmerin joulualet ja olematon itsekurini, joten mukaanhan se lähti. Lisätietoa kyseisestä tapauksesta ja Frankiesta itsestään löytyy Scaris-kokoelmani sivulta, jonne Frankiekin on nyt päivitetty, siis täältä. Huzzah!

Scaris-sarja on yksi ehdottomasti onnistuneimmista Monster High -sarjoista. Lähes jokainen nukke on aivan erityisen kaunis. Damn you, Mattel!

Kuten jossain saatoinkin jo mainita, on Clawdeen uusimpia addiktioitani, ja nyt minun täytyykin kovasti kiriä saadakseni Clawdeen-kokoelmani muiden nukkieni tasolle (I wish I was kidding). Jo viime kesänä onnistuin löytämään kyseisen hahmon pehmomuodossa kotimaisesta nettihuutokaupasta, ja kohde sijaitsi vieläpä omassa kotikaupungissani Helsingissä. Pehmo-Clawdeen on syötävän söpö ja ennen kaikkea päivitetty nyt myös pehmokokoelmiini, tänne. Näitä puuttuukin sitten enää kaksi!

Jokin näissä torahampaisissa räsynukeissa on vain niin älyttömän suloista.

Myös Signature-kokoelmani sai jatkoa Clawdeenista, koska eipä sellaista sattunut löytymään ennestään. Onneksi tämä löytyi tuttavan kautta halvalla, joten raaksin sen itselleni hamstrata. Jostain kummasta onnistuin myös nappaamaan ihanaisen ja pitkään himoitun Clawd-Draculaura-setin (ns. Forbitten Love -kombon) ja näin yksi monista Graalin maljoistani on vihdoin osa kokoelmaani! Signature Clawdeen ja veljensä Clawd on päivitetty nyt lisätietoineen Signature-sivulleni, tänne!

Clawdeen ja eläimellinen tyylinsä.
Hirviömaailman söpöin pariskunta, Clawd ja Draculaura. Samalla harvojen poikamonsterieni määrä nousi yhdellä.

Ja jos luulitte, että Clawdeen-postaukset loppuivat tuohon, pahoittelen. Täysin impulssiostoksena hankin itselleni myös Dead Tired Clawdeenin, vol 2. (Se oli HALPA!) En edes tiedä, kumpi on söpömpää, Clawdeen vai nuo limenvihreät monsteritöppöset. Lisäksi Clawdeen on jotenkin tosi suloinen tuossa yöasussaan ja leopardikuvioisissa silmälapuissaan. Harmillisesti tällä nukella sattuu olemaan melko paha eye wonk, joten en tiedä vielä, mitä tälle lopulta päädyn tekemään. Clawdeen on valitettavasti ensimmäinen Dead Tired -nukkeni, joten se joutuu nyt toistaiseksi ainakin partyamaan itsekseen tuolla boksissaan.

Pyjamaiset susimeiningit.

Sitten hieman tuoreempiin julkaisuihin. Uuden uutukaisen Frights, Camera, Action! -sarjan nuket eivät meikäläistä paljon kiinnostaneet...paitsi Honey Swamp, joka on jumalainen! En ole koskaan nähnyt nukella tuollaista tukkaa, tai tuollaisia kiilusilmiä, tai tuollaista köynnöskasvillisuuskroppaa. Parasta ovat kuitenkin ehkä mimmin huulet, jotka ammentavat vaikutteita lihansyöjäkasveista, no doubt. Ja kun ajattelee, että Honey on vielä suohirviö. Aivan mahtavaa! Elokuvantekoharrastus on mukava nyökkäys vanhalle monster movie -perinteelle, kuten koko lelusarjakin tietysti. Itse FCA-elokuva sen sijaan on yksi huonoimmista MH-elokuvista koskaan. Ainut, mistä en Honeylla tykkää, on tuo pinkki pillerihattu. Heittäisi jo jorpakkoon.

Honey ja hueg tukka. Love it!

Honey on kuitenkin vain alkusoittoa, sillä uusissa nukeissa on ollut jotakin vielä odotetumpaa. MIES! Tarkemmin sanottuna Slo Mo, tuo kaikkien zombien sankari. Miten kauan tätäkin nukkea odotin Suomeen saapuvaksi, näin Ebayssa järjettömiin hintoihin nousevaksi ja purin kynteni jännityksestä miettiessäni saanko tätä koskaan. Mutta kyllä, vastoin kaikkia todennäköisyyksiä löysin vihdoin Slo Mo -zombiemiekkosen kornissa koulu-univormussaan paikallisen Citymarketin leluosastolta, kaikkien nukkien edestä vain odottamassa minua. Slo Mo on aivan järjettömän hieno, ja oikeasti haluaisin näitä kaksi, jotta voisin repiä toisen paketistaan ja antaa Ghoulialle leikittäväksi. Mutta toistaiseksi olen onnellinen, että sain edes tämän yhden. Slo Mo rocks!

Slo Mo on edelleen hyvin harvinainen, joten noussee arvoon arvaamattomaan hetkenä minä hyvänsä, kuten ystävämme Holt ja Gil aikoinaan. Pojat yleensäkin ovat aina todella nopeasti loppuunmyytyjä.
Ghoulia tuli katsomaan, kun poikaystävä saapui taloon. Sori, Ghoulia, kumpa voisin auttaa paketin kanssa...

Viimeisenä, muttei vähäisempänä mainittakoon tämä tyyppi... Sillä MINÄ OSTIN JOTAKIN IRTONAISTA! Kyllä, Ghouls' Night Out Venus päätyi meille, mistä olen hyvin hyvin HYVIN onnellinen. Kyseessä on ehkä kaunein Venus ikinä, ja se oli kinkkisesti tarjolla vain osana Ghouls' Night Out 5-packia. Mutta kuinka ollakaan onnistuin ostamaan sen eräältä toiselta keräilijältä, joka ei sitä halunnut, vaan juurikin ne paketin kaikki muut tyypit. Voisin tarinoida vuoden siitä, mikä tässä nukessa on ihanaa, mutta annan kuvan puhua puolestaan. Katsokaa nyt sitä! Neonpläjäys ja kasvimonsteri rockabilly-moodissa. Tähän en kyllästy koskaan, sen lupaan. Ainut harmillisuus Venuksessa on se, ettei sen mukana tullut ständiä, joten se joutuu nyt hieman köpöisästi nojailemaan hyllyyni. Oh well.

Senkin söpöliini! Nuo kengätkin! En kestä.

Läheskään kaikkia uutuuksiani en tässä esitellyt, kunhan aikani kuluksi hehkuttelin tärkeimmät. Lisää on tulossa kategoriapostauksissa jossain vaiheessa, kun saan niitä jälleen kirjoitettua. Stay tuned!

4 kommenttia:

  1. Vau, upeita hankintoja ja mahtava määrä! Tuo forbitten love -pakkaus on kyllä ihana. Honeyn hatusta olen samaa mieltä! Alkoi hymyilyttämään, kun lueskelin. Ja upea tuo bile-Venus! Suuri määrä pinkkiä pukee sitä.Tuo asu on ihana.

    Minä en ole onnistunut vielä hankkimaan Slo Mo:ta. Saa nähdä jäänkö ilman! Ghouliasi näyttää tosi kaipaavalta pojan laatikon edessä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Sen tuplasetin kanssa kävi tosiaan tuuri, ja kuten tuolla varsinaisessa postauksessa lukeekin, se on peräisin Etelä-Afrikasta asti. Olen samaisen myyjän kanssa paljonkin tehnyt kauppaa itse asiassa. Mutta aika paljon halvemmalla siis lähti yksityiseltä ihmiseltä kuin jos olisin ostanut tuon vaikkapa Ebaysta ja siksipä siihen uskalsinkin vähiä rahojani hieman laittaa. Honey sen sijaan on kyllä Ebaysta, koska se vain oli pakko saada. Senkin ostin jo muistaakseni ennen joulua tai ihan alkuvuodesta yhdessä Scarah Screamsin ym. kanssa.

      Olen kyllä niin kikseissä bile-Venuksesta! Kumpa tosiaan saisin sen ständin niin voisin laittaa tyypin nätisti esille :) Venus on kyllä usein kaunis, mutta tuo on jotenkin aivan überhieno versio.

      Ja kyllä, Ghoulia parka! Vein siltä jo aikoinaan irto-Jacksonin ja nyt en anna koskea Slo Mo:hin. Mielellään avaisin tuon, mutta en salli sitä itselleni :D

      Poista
  2. Huh, olipas siinä paljon kaikkea :D Hienoa, että olet löytänyt tuollaisia aarteita :)
    Jostain syystä meidän Prisman hyllyssä seisoo viikosta toiseen yksinäinen Slo Mo, kukaan ei tunnu haluavan sitä. Meidän alueella poikanuket ei ilmeisesti ole kovassa huudossa. Omani ostin jo pois tietenkin :)
    Onnistuin myös juuri ostamaan basic Holt Hyden kaikkine kamppeineen, hintaan 25€ joka sisälsi postikulutkin! Kävi uskomaton tuuri. Mun mielestä se on parasta kun joku saa jotain mitä on kauan halunnut ja etsinyt, tulee aina hyvä mieli toistenkin puolesta, ei pelkästään itseni :D
    Onnistuin myös aloittamaan uusien lelujen keräilyn, sillä rakastuin Zelfs-hahmoihin. Ne ovat aivan liian söpöjä. Ihan kuin ei Monster High ja Ever After High riittäisi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho! Käy äkkiä hakemassa pois :D Sitten voit vaikka vaihtaa sen keräilijän kanssa myöhemmin johonkin muuhun, kun arvo pompsahtaa miljooniin. Tosin ilmeisesti näitä jossakin päin maailmaa onkin enemmän tarjolla kuin muualla. Täällä Helsingissä on aika vähän näkynyt. Slo Mo:n hankaluushan on se, että poju on osa tuota Ghoul Spirit -valikoimaa, joten kaupat eivät tiedä, kuinka paljon kyseistä nukkea siinä yhdessä heille tulevassa laatikossa on, ja kuinka paljon vastaavasti GS Venusta, GS Spectraa ja GS Frankieta. Ja yleensä kaikki haluavat nimenomaan Slo Mo:n.

      Ja olen kyllä nyt niin katellinen tuosta Holt Hydesta! Mikä tsägä! Itse olen tuotakin metsästänyt hirmuisen kauan. Se on niin hieno tyyppikin vielä :) Mutta onnea paljon hänestä! Toivon, että itsekin pääsen joskus näkemään livenä edes vilaukselta Holtia :)

      Onneksi itse en noista Zelfs-jutuista ole innostunut, tätä sarkaa on muutenkin niin paljon monstereiden ja ponien kanssa :P Noita EAH-nukkejakin vasta harkitsen. Ainut kiinnostava olisi oikeastaan Cerise Hood, mutta sen nyt melkein tietää, että kun yhden ostaa niin se on menoa sitten :)

      Poista